Klær og solhatter

Opprettet den

Selv om vi mennesker har behov for solskinn, så har mange en tendens til å tilbringe altfor mye tid i sola. Det kan gi huden en fin brunfarge for en kort periode, men man utsetter seg også for solbrenthet, og i den ytterste konsekvens fare for hudkreft. Man bør vise måtehold overfor solen som man gjør med mange andre ting i livet. Man bør i alle fall beskytte seg mot skadelig UV-stråling fra sola om man vil tilbringe lange sommerdager i solskinnet uten å ta skade av det.

Utfordringen er størst hos de minste som ikke tenker på de skadelige effektene av UV-strålene, men som kun synes det er moro å leke ute i solskinnet på fine sommerdager. For at de skal kunne fortsette å gjøre det uten fare for solbrenthet, så er det enklere å benytte UV-tøy enn å passe på å smøre barna med solkrem hele dagen.

Badeklær for de minste
Spesielt når barna nyter dagen på stranden, eller om man er på sydenferie og barna vil kose seg i bassenget så lenge som mulig, så er beskyttelse mot UV-stråling nødvendig. Når man bader kan man også oppleve at solkrem vaskes av og at man derfor likevel blir utsatt for UV-strålene. Smiling Shark tilbyr UV-klær for forskjellige anledninger. Du kan også finne badetøy som dekker de mest utsatte områdene på barna slik at man skal slippe at de blir solbrent eller kommer i faresonen for hudskader.

Solhatter for både barn og voksne
Smiling Shark tilbyr ikke bare badeklær for barn. men voksne kan også beskytte seg mot UV-stråler når de ønsker å være ute i solen. For eksempel har solhatter en bra effekt og beskytter hode og eventuelt nakke mot skadelig soling. Nyt sola forsiktig og bruk UV-klær og solhatter for å beskytte deg så mye som mulig.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din