Freds swimtrainer classic - rød (0-4 år)

Freds swimtrainer classic - rød (0-4 år)

NOK 249,00

Modell/varenr.: Freds 0-4
stk.
  • Billig frakt
  • Rask levering
  • 30 dager full retur


fin svømmetrener/badering for baby og større barn fra Freds Swim Academy - fri for ftalater.

Prisvinner i 2 engelske tester i 2013

Svømmetreneren er laget under mottoet "trygg moro" i vannet. Den har oppblåsbare kamre, slik at barnet ikke glir ut. Justérbar sele, slik at barnet ikke tipper forover. Sikkerhetsselen låses med en praktisk klikklås. Svømmetreneren er enkelt for barnet å bruke, slik at den blir flittig brukt og ikke bare kastet bort i et hjørne.

SWIMTRAINER CLASSIC kommer i tre størrelser.


Rød 0-4 år(6-18 kg) - For nybegynner

Egner seg perfekt for å venne seg til vannet og får å lære benbevegelser.

Barn sutter ofte på baderingen, slik at det er en glede å kunne tilby en fin badering uten ftalater. Barnet skal naturligvis alltid være under oppsyn, når det er i vannet. Baderingen er ikke konstruert for å ha på seg når barnet hopper i vannet.

Baderingen kommer med instruksjonene for hvordan du kan hjelpe ditt barn å lære å svømme utifra prinsippene i Freds Svømmeskole:

Bruk av swimtrainer, babyers medfødte dykkerefleks, babyer og barns benbevegelser, lekeforslag for babyer, læring av benbevegelser, læring av armbevegelser, koordinasjon av arm - og benbevegelser, overgang til fri svømming.

Produktinfo:
Baderingen er laget av kraftig kunststoff og har 5 oppblåsbar kamrer. Inneholder ikke ftalater. Overholder europeiske, russiske og australske sikkerhetsregler. EN 13.138-1:2008. Er godkjent av tysk sikkerhetsenter Tüv & GS.