Freds swimtrainer classic - gul (4-8 år)

Freds swimtrainer classic - gul (4-8 år)

NOK 282,00

Modell/varenr.: Freds 4-8
stk.
  • Billig frakt
  • Rask levering
  • 30 dager full retur

Fin svømmetrener/badering for baby og større barn fra Freds Swim Academy - fri for ftalater.

Prisvinner i 2 engelske tester i 2013

Svømmetreneren er laget under mottoet "trygg moro" i vannet. Den har oppblåsbare kamre, slik at barnet ikke glir ut. Justérbar sele, slik at barnet ikke tipper forover. Sikkerhetsselen låses med en praktisk klikklås. Svømmetreneren er enkelt for barnet å bruke, slik at den blir flittig brukt og ikke bare kastet bort i et hjørne.


SWIMTRAINER CLASSIC kommer i tre størrelser.

Gul 4-8 år(20-36 kg) - Til øvet

Den gule ringen har minst oppdrift og bidrar til en gradvis overgang til fri svømming

Barn sutter ofte på baderingen, slik at det er en glede å kunne tilby en fin badering uten ftalater. Barnet skal naturligvis alltid være under oppsyn, når det er i vannet. Baderingen er ikke konstruert for å ha på seg når barnet hopper i vannet. 


Baderingen kommer med instruksjonene for hvordan du kan hjelpe ditt barn å lære å svømme utifra prinsippene i Freds Svømmeskole:

Bruk av swimtrainer, babyers medfødte dykkerefleks, babyer og barns benbevegelser, lekeforslag for babyer, læring av benbevegelser, læring av armbevegelser, koordinasjon av arm - og benbevegelser, overgang til fri svømming.


Produktinfo:
Baderingen er laget av kraftig kunststoff og har 5 oppblåsbar kamrer. Inneholder ikke ftalater. Overholder europeiske, russiske og australske sikkerhetsregler. EN 13.138-1:2008. Er godkjent av tysk sikkerhetsenter Tüv & GS.