Velkommen til Smartsunwear
Fragt 60,- NOK
Kundeserice +45 29 88 82 28
Rask levering

SOLHATTER

UV-beskyttende solhatter, sommerhatter, caps, bøllehatter - alt sammen finner du hos Smartsunwear. De fleste modellene med UV-beskyttelse faktor 50+, noen med UPF 80+

Solhatter beskytter barna mot varme og solens UV-stråler

For å unngå at solen steker på barnets ømfintlige hode mens det leker i solen er det lurt å bruke solhatt. Det skulle være store muligheter for å finne en solhatt som matcher ethvert ønske i vårt store utvalg.

Fra Zunblock har vi sun-caps i samme materiale som badetøy, og i ren bomull - begge med legionærhattens fordeler, hvor nakke, ører og ansikt er godt beskyttet mot solen. Fine bøllehatter til både gutter og jenter - med ekstra stor brem. Fargerike sommerhatter med stropper fra Snoozy. Solhatter fra australske Babybanz med UPF 50+ med ekstra bred brem. Fra Petit Crabe har vi flotte solbeskyttede sommerhatter, både ensfargede og stripete, som matcher de fine UV-klærne. Husk alltid å smøre barna med solkrem på de utsatte stedene selv om de har hatt på! Fra Hyphne finns legionære hatter (med avtagbar nakkeskygge), skyggefulle hatter og us gi jungle hat.

{{amount}}
Solbeskyttelse for barn. Lekre solhatter og bøllehatter.