SOLKREM

AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion beskytter mot både UV-A og UV-B stråler. AVIVIR's solprodukter er veloverveid, pleiende, vannavstøtende hudpleie for både barn og voksne. Hvis du er svært ømfintlig for sol er AVIVIR Sun Lotion en god løsning på grunn av det høye innholdet av Activ Aloe. Gjennom mange tester og fra positive tilbakemeldinger fra forhandlere og forbrukere har det vist seg at AVIVIR Sun Lotion forebygger soleksem.

Solkrem bør smøres på i god tid før opphold i solen, og i rikelige mengder. Smøring gjentas flere ganger daglig, og spesielt etter bading eller bruk av håndklæ.

 

Avivir Aloe Vera After Sun Lotion har et særdeles høyt innhold av økologisk aloe vera (89%) som forsterker hudens naturlige forsvar, som blir svekket av solens UV-stråler. Det er viktig å styrke hudens motstandskraft etter soling, for UV-stråler kan bryte ned hudens struktur og forårsake frie radikaler. Disse kan føre til allergiske reaksjoner, irritasjon og fremskynde hudens aldringsprosess. AVIVIR Aloe Vera After Sun virker svalende, og gjør huden myk og frisk. Den pleier, gjenoppbygger og reduserer samtidig rødme i huden. Aloe Vera har en formidabel evne til å berolige og virke kjølende på solvarm hud. Aloe Vera har da også alltid vært brukt som et effektivt middel mot solforbrenning.

 

AVIVIR Aloe Vera After Sun pleier og gjenoppbygger huden, forebygger solrynker og hjelper til å oppnå et bedre bruningsresultat i ét og samme produkt. Mens det store innholdet av Aloe Vera tar seg av dagens solpåvirkninger, forberedes huden til en ny dag i solen. AVIVIR Aloe Vera After Sun inneholder et kompleks av saccharider, som aktiverer og øker dannelsen av melanin. Melanin er hudens eget fargestoff og hudens egne naturlige måte å beskytte seg mot skader forårsaket av uv-stråler. Det betyr at jo brunere huden er, jo mindre er risikoen for å bli solbrent.

 

AVIVIR Aloe Vera After Sun ble kåret til årets kroppspleieprodukt under Danish Beauty Award 2011. Alle råvarene i AVIVIR Aloe Vera Sun Lotions oppfyller de nyeste standarder for solbeskyttelse.

 

AVIVIR´S solprodukter er Svanemerket og dermed et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevisste. Produktene er fremstilt med respekt for både mennesker og natur. Biologisk lett nedbrytbare og pakket i miljøvennlig emballasje.

SOLKREM

Solpleieprodukter fra Avivir